Rörig men mysig stalljour

Dagen har spenderats i stallet. (vart annars?) ^^

Stalljour från sju på morgonen till ett på dagen. Det var lite allmänt rörigt och jobbigt ibland, men det var mysigt ändå.
En av våra medhjälpare kom inte så vi var en man kort, ridläraren som skulle ha lektionerna hade delat ut hästar som inte kunde ridas, de bytte hästar hit och dit, en ponny blir halt mitt i alltihopa så en annan får rycka in lite snabbt, barnen behövde hjälp att göra i ordning hästarna i stallet, de tappar bort saker, hittar inte hästarnas grejor så man får springa och leta, frågar en hel del och ja.. Samtidigt ska man försöka fodra först frukost och sen lunch, släppa ut, mocka, spåna åt 29 hästar och hålla någorlunda ordning.
Gah. 

Men det var ändå lite mysigt som sagt :)
Himla fint väder och det kändes verkligen som om det snart är vår!

Fick hjälp på slutet att spåna det sista och sopa och sådär, Tack! :D


Kommentarer
Postat av: carro

Hej :) Du som är duktig på att göra outfits, skulle inte du vilja göra en hyffsat billig outfit med det beiga GG schabraket med röd kant? =D

2011-03-05 @ 20:54:53
Postat av: emma

snälla Sara skulle du kunna tänka dig att göra en design till min blogg, du e ju grym på sånt :D vore skiiiit gulligt! (:

2011-03-05 @ 21:36:22
URL: http://emmawillgards.blogg.se/
Postat av: Jakob Ahlquist

en tjej som inte kunde rida i laget har fått uppdrag att fota, tyvärr har vi ingen kamera och jag kan inte lägga upp på you tube, men bilder kommer! :)

2011-03-05 @ 21:51:42
URL: http://collbaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0