Resultat KHSK 1 oktober

Då var regional-debuten avklarad och jag nöjd med Sockertopp idag! :)

Det märktes att hon blev ordentligt genomriden igår, för hon var inte alls lika "över allt och ingenstans" och inte alls lika stark som hon kan bli på tävling. Hängde inte i handen och dök inte med huvudet, utan var lätt och fin. Å andra sidan, var det inte lika mycket tryck i henne som jag har vant mig vid nu, så fick rida på ett lite annat sätt. Hon var väl som en "normal" häst, haha. Lite segare i benen, men det är förståeligt.

Höjden var inga problem (1m) och hon skuttade över hela banan felfritt fram till sista hindret i omhoppningen, då vi kom lite tokigt och så hann hon inte med med benen riktigt. (hon var lite trött också) Lite synd, för annars hade vi blivit placerade. (det var bara fyra dubbelnollor i kat D av 19st)
Men det är inte hela världen! Rundan kändes överlag bra och det var inga stora problem någonstans, bara att studsa runt liksom. Det enda som blev lite knas var kombinationen, Soccan fick syn på att det stod ju ett till hinder precis bakom och det tyckte hon var lite mysko, haha, vi har bara hoppat enkelhinder nu sista tiden.. Så inhoppet blev upp-ner (snabb i benen är hon) och sen ett extra språng inne i den ;)

Men som sagt! Det var överlag en "piece of cake" och ingen "big deal" förutom att hon var aningen seg i benen från igår (haha mycket engelska här nu). Vi har inte hoppat LB på två år och aldrig regionalt, så detta kändes himla roligt att det inte var några problem för henne.
Hon hade säkert kunnat hoppa en till klass om hon inte hade gått så hårt igår, så nästa tävling blir det två klasser istället för en :D (det dumma är att det inte finns så många roliga tävlingar..)

Funderade en liten stund på att efteranmäla till en LB+5 på plats, men struntade i det sen. Jag vet inte om det var rätt eller fel val. Det hade varit himla roligt att hoppa två klasser, å andra sidan såg hon lite trött ut efteråt, fast jag tror att hon hade kunnat gå bra ändå.
Jag kollade på resultaten från den klassen och av hela startfältet (37st) var det bara två(!) helt felfria.. Inga av kategori B eller C gick till omhoppning och endast fyra i kategori D. Svåra banor eller något för dagen med så många med fel? Jag vet inte.

Film kommer ikväll!
Kommentarer
Postat av: Ponistyle

Ponistyle - Sveriges snart största hästskvaller blogg!

2011-10-01 @ 15:36:00
URL: http://ponistyle.blogg.se/
Postat av: Lisa Narveby *w*

Fin häst & fina bilder! :)

2011-10-01 @ 16:09:21
URL: http://liseeens.blogg.se/
Postat av: alex - xelaaa.blogg.se

Grattis :D Va kul :D:D

2011-10-01 @ 18:02:23
URL: http://xelaaa.blogg.se/
Postat av: Linda Lidström

Vad kul! :) ni är så fina! :)

2011-10-01 @ 19:45:25
URL: http://lindalidstrom.blogg.se/
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Kul att det gick bra! :)

2011-10-01 @ 19:55:05
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Elin

Fins bilder :)

2011-10-01 @ 20:19:57
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: Anna - unghästutbildning

Åh vad roligt! Tycker du ska vara super nöjd, ett pet är retligt men inte hela världen i debuten :DSen var det nog rätt att du bara tog en klass, kommer ju fler gånger ;)2011-10-01 @ 20:46:40
URL: http://colts.blogg.se/
Postat av: Ina Ögren - Ponnyskruttarna

Du är så duktig och go med dina ponnysar Sara! Diggar dig och din blogg SKARPT!

2011-10-01 @ 21:05:01
URL: http://ponnyskruttarna.wordpress.com/
Postat av: Isabelle

Va kul!:) Vad har du för hjälm där förresten?

2011-10-02 @ 18:19:32
URL: http://superponny.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Åh den är verkligen jättesnygg, skulle vilja ha en med guld;)

2011-10-02 @ 20:22:31
URL: http://superponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0