Det är tydligen inte meningen att jag ska ha häst?

Får se om jag skriver några inkägg ikväll. Tror inte det, men isånafall blir det sent.

Kan meddela att Cabi hoppar på tre ben och vi vet inte vad det är, ska åka in till kliniken imorgon akut.

Just nu vill jag bara slå sönder något -hårt, tröstäta något och sen att det ska bli morgon igen. Är inte på humör alls, vilket ni kanske förstår.
Varför gör världen såhär? Det är så otroligt onödigt så jag bara kan dö.
Kommentarer
Postat av: Johanna Brogård

Åh Sara! :'( Förstår att det känns jättejobbigt! Gå ut i trädgården och slå sönder ngt du inte använder vettja? Det får man! :) Lycka till imorgon!♥

2011-08-08 @ 22:15:41
URL: http://johannabrogard.devote.se
Postat av: Klara

Ursh vad tråkigt, hoppas att det inte är så allvarligt som det verkar! Lycka till på kliniken!

2011-08-08 @ 22:18:04
URL: http://klaraskrabater.blogg.se/
Postat av: Jennie

Något liknande hände mig för några år sedan. Släppte ut en helt hel häst i hagen på morgonen och kom tillbaka efter några timmar. Han var då blockhalt och stödde inte på ena frambenet. Vi åkte in akut till kliniken där dom kollade allt. Visade sig efter röntgen mm att han fått en hovböld långt in som satt sig på hovbenet, efter en operation och vila blev han helt återställd.

Jag hoppas för din skull att det inte är något allvarligare, jag vet hur det känns när ens häst inte mår bra, allt möjligt konstigt har drabbat min olycksfågel, men det har alltid löst sig på ett positivt sätt.Lycka till, jag håller tummarna på att det inte är något allvarligt.

2011-08-08 @ 22:36:49
URL: http://jennierosgardh.blogspot.com
Postat av: christin

sara, jag hoppas verkligen att han blir bra igen, MEN i nuläget skulle det kunna vara värre. min häst valle DOG i en brand i vintras, så det du skrev verkar inte så "farligt". menar inget illa men bara så du tänker på att det kunde varit värre. hoppas iaf det blir bättre!

2011-08-08 @ 22:43:26
Postat av: Felicia :)

Nej vad hemskt och tråkigt! :(

Håller alla tummar för att det händer något mirakel och han blir bra igen så snabbt som möjligt, din prickponny <3 Du förtjänar inte det här!

2011-08-08 @ 22:52:27
Postat av: ida

USCH!!!! :( Hoppas att det går bra :)

2011-08-08 @ 22:56:45
URL: http://teamnyman.se
Postat av: Alina

åh , hemskt är det när det blir såhär . men det löser sig , kom ihåg det . håller tummarna för er !

2011-08-08 @ 23:02:39
URL: http://nattstad.se/alinaosterstrom
Postat av: amelia.

önskar det fanns någonting jag kunde göra, men hoppas verkligen det inte är jätte allvarligt!

2011-08-08 @ 23:07:55
URL: http://ameliadegerman.blogg.se/
Postat av: alex - xelaaa.blogg.se

Håller alla tummar att det inte är något allvarligt <3

2011-08-08 @ 23:50:25
URL: http://xelaaa.blogg.se/
Postat av: Sophia

Usch och fy... Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt!

2011-08-08 @ 23:58:56
URL: http://sophiaochlinnea.blogg.se/
Postat av: bella

ååh va tråkigt sara! :/

2011-08-09 @ 10:57:11
Postat av: Sandra

Hej!

Jag befinner mig just nu precis i de känslorna du beskrev. Jag är så ledsen, trött, arg, besviken och söker en anledning till varför det osannolika händer just mig. Jag vet att det beror på tillfälligheter, men varför skulle denna tillfällighet inträffa? Varför kunde jag inte bara ha klarat mig ifrån det?I fredags var min häst halt när jag tog in den från hagen, ibland är magkänslan så rätt. Redan när jag gick till hagen och såg jag på min häst att något inte stämde. Köpte henne för ca 1,5 månader sedan. Världens finaste häst! =)

Travade med henne och hon haltade. Visiterade henne, tillslut hittar jag en pinne i hoven som fastnat mellan sko och stråle. Det jag inte uppfattade när jag tog hovkratsen för att bända loss pinnen var att den tydligen (enligt veterinär och hovslagare) gått in 4 cm i hoven. Till min stora förvåning när ja glyfter hoven en andra gång blöder det från strålväggen (mycket lite). Jordopaxomslag lades på sen avvaktade jag med vila. JAg ringde alla möjliga veterinärer som gav mig rådet att avvakta. Tog ut hovslagare som la på sula och silikon. Trotts detta var det ingen förbättring på måndagen. Då fick jag nog och tog tag i saken och körde 2-3 h till Helsingborg och kom in akut. Det tog inte lång tid innan de beslutade att glra en operation. Hon fick sövas ner (jag fick skriva på alla hemska papper) jag var så ledsen och orolig över att aldrig se min häst igen. MEn hon klarade det! Jag fick träffa min älskling samma kväll, helt skakig och svettig och borta stod hon där i boxen. Spärrade öronen när jag kom till henne=) Hon är alltid så fin och mysig.

Nu har hon stått på Helsingborgs djursjukhus sedan i måndags och allt avgörs imorgon när de ska byta gips på hennes hov, ben. Då ser de om allt läkt och är fint eller om det kommit var/infektion. Idag slutade hon även med smärtstillande. BARA MIN HÄST BLIR HELT ÅTERSTÄLLD GÖR JAG VAD SOM HELST är min tanke i huvudet hela dagarna.

Berätta hur det gick med din häst? Jag förstår verkligen dina känslor just nu! Själv blir jag galen av denna situation som kommer plåga mig några veckor nu, förhoppningsvis bara några veckor och inte i månader! ÅÅÅåå jag ber så att jag får ett positivt besked imorgon!!

2011-08-11 @ 18:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0