Tävlingsdagen

Det gick både bra och dåligt på tävlingen..

Tiara var hur duktig som helst!
Hoppade som ingenting, brydde sig inte om folket på läktaren eller några konstiga hinder. Hon höll sig lugn och lyssnade bra och var samtidigt var ändå pigg och glad. ^^

I första klassen så hoppade hon hela banan utan problem, hade dock behövt lite mer tempo för att få bättre språng. Men över kom vi, utan tvekan.
Förutom sista hindret. Det skulle hoppas mot en kortsida/ett hörn och i det hörnet så stod det en julgran med några silverhästar under.. Som Tiara var totalt livrädd för. Hon skulle absolut inte gå nära den, än mindre hoppa ett hinder mot den. Så det kom vi inte över.
Men det känns som en struntsak, för själva hoppningen kändes väldigt säker och det var det viktigaste.

Jag efteranmälde mig till en LC till för hon kändes inte alls trött.
Där så bestämde jag mig för att ha ett lite bättre grundtempo, vilket lönade sig. Första hindret fick hon ett bra språng på och andra kom hon lite nära.
Sen kom vi till det där hörnet med den där dumma julgranen x) då tog det stopp.
Hon stod emot när vi började närma oss men jag fick fram henne några meter iallafall. Sen så ville hon inte gå närmre så hon tryckte sig ifrån den. Jag svängde henne mot den, för annars skulle vi inte kunna hoppa nästa hinder. Och då typ kastar hon sig på något lustigt sätt åt motsatt håll som jag försöker svänga och vi trillar omkull :s
Men jag dog inte ^^

Jag är faktiskt himla nöjd med henne!
Om inte julgranen hade varit där så hade vi bombis nollat båda klasserna.
Dessutom var det inte hela världen.
Hon är inte vuxen och inte särskilt erfaren, så egentligen är det bra när hon får möta nya främmande saker och situationer.

Nästa gång så är julen slut och då så tar vi revansch :)

Det blev inga bilder på mig.. :( Men jag tog några halvhjärtade på Sofia, så ni kan få se dom istället.
Film kommer när den har laddat klart.


Kommentarer
Postat av: Josse

Bra att ni överlevde, ni tar det nästa gång!:)Hms, minns henne helt klart för sofia hoppade henne en gång på vår lektion och tina pratade massa gott om henne. La in henne som "ny häst" på hemsidan en gg med bild på lovisa och henne men namnet är helt borta

2011-01-08 @ 15:43:54
URL: http://josephinesandstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bra att ni överlevde, ni tar det nästa gång!:)Hms, minns henne helt klart för sofia hoppade henne en gång på vår lektion och tina pratade massa gott om henne. La in henne som "ny häst" på hemsidan en gg med bild på lovisa och henne men namnet är helt borta

2011-01-08 @ 16:02:46
Postat av: j

oj konstigt det blev, men jazza var det :D

2011-01-08 @ 16:03:37
URL: http://josephinesandstrom.blogg.se/
Postat av: Fanny S

Oj lät ruskigt otäckt! Hoppas ni mår bra! =) Men herre je hon är ju bara fem, så jag håller med dig om att du ska va nöjd! Kommer ju precis som du sa fler tävlingar (utan julgranar) =). Finfina ponnyn på bilderna! Hur gick det för dom då? Var Sofia mycket nervig?? =)

2011-01-08 @ 16:04:20
URL: http://sperlinge.blogspot.com
Postat av: Fanny S

Haha på mitten bilden ser hon ut att va framme i alla fall! X) Var det ett bättre flyt den här gången eller hur gick det sen? Har inte fått svar om hon hann hoppa henne nåt nu innan tävlingen. Måste känt sig väldigt stressad annars. =)

2011-01-08 @ 16:12:27
URL: http://sperlinge.blogspot.com
Postat av: Ingvild

Hun er jo enda ung og du må jo bare tenke at; hun vokser hele tiden, og alt er en vane! Dere er jo kjempeflinke! Og neste gang er nok jule treet borte, og da er det ikke så skummelt allikevel:)

2011-01-08 @ 16:14:58
URL: http://ingviloe.blogg.no
Postat av: Lina - Vinn ett John Whitaker-schabrak!

Dumma julgran jU! Men kul att det kändes bra i övrigt :)

2011-01-08 @ 17:24:32
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Fanny S

Härligt! Vad skoj för dom! Låter precis som gamla goa glada hoppe Empan då ju! Så det ska va. Men det gäller ju att hon får lite mer rutin som sagt o regelbundenhet i det hela. Behöver ju få rida henne lite mer så att hon lär sig känna skillnaden o hittar det rätta läget i galoppen. =)

2011-01-08 @ 17:46:53
URL: http://sperlinge.blogspot.com
Postat av: Emily Gustafsson

Ni var jätteduktiga Sara! första rundan var jättefin och som sagt hon är ju ung och det är sånt som händer, såg dock inte andra rundan ;) fotade du några bilder på andra personer oxå? :)

2011-01-08 @ 19:25:40
URL: http://emilygustafsson.blogg.se/
Postat av: Emily Gustafsson

ja förstår det, brukar vara fullt upp när man själv tävlar ;)japp, du kan ju ha det i åtanke ifortsättningen! hihi, då min mamma inte är så duktig på att ta hoppbilder som sagt.. x)

2011-01-08 @ 20:02:48
URL: http://emilygustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0