Soccan 26 juli

Red barbacka i skogen. Skrittade mycket och gick omkring lite överallt i skogen till att börja med, sedan några varv på slingan i galopp. Hade inga superstora krav, men hon skulle lyssna framåt och bakåt och gå i form när jag bad henne om det. När vi bara skulle busa lite, så struntade vi i formen ;)
Hade babypelhamet, för att få lite större kontroll i avsaktningarna, som annars kan bli väldigt "utdragna" i skogen, därmed kunde vi gasa på mer också. Dock tog jag en nylonrem istället för kedjan under hakan, för att inte få alltför stor effekt av det.


Kommentarer
Postat av: Linn Strelin

SV: Det var från sommarjobbet :) Rensa ogräs, haha ^^

2011-07-26 @ 19:09:40
URL: http://ztreliin.blogg.se/
Postat av: Julia

Hej Sara undrar en sak ang utrustning.

På falsterbo köpte jag ett par bruna helskodda jw-ridbyxor sånna här: http://www.chevalridsport.se/sv/ridklader/ridbyxor/ridbyxa-med-logo-fran-john-whitaker.html

Eftersom du har ett par sådana, om jag inte minns fel, så tänkte jag fråga i hur många grader du brukar tvätta dem i? Det står ju 30 grader i dem, men känns som om dom inte kommer bli riktigt rena då? Är rädd att de kommer bli förstörda/krympta om jag tvättar dom varmare. Så vad tvättar du dom i? :)

Skulle vara jättetacksam för svar! :)

2011-07-26 @ 19:21:43
URL: http://ourhorsesjuliaochnicole.blogg.se/
Postat av: Jill och Ebba

Hej Sara!Vi undrar (och hoppas) om du kan hjälpa oss?

Vi vill ha mouseover på våra länkbilder, men inget händer. Vill du förklara lite hur vi ska göra?Hoppas att du är trevlig och iallafall svarar på kommentaren.../Jill och Ebba

2011-07-27 @ 18:17:46
URL: http://tworidersonegoal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0