Soccan 8 juli

Red fram på slingan, sen en liten stund i paddocken. Testade det nya bettet också.
Hade inga stora krav på något egentligen, speciellt inte på min sits, hehe, utan bara kände lite på henne, bettet och rörde på henne. Galopperade mest, gjorde lite byten och ökningar. Och hon bytte fakstiskt galopp de flesta av gångerna, dukitg ponny ^^ Hon brukar ha jättesvårt för det, om det inte är banhoppning, då gör hon det själv om hon vill.
Tog några skutt på ett miniräcke på slutet. Dock var hon piggare och emr uppåt ute i skogen, där det inte var lika varmt och inte så tungt underlag.

Hon var jättetrött idag, det syntes redan när jag plockade in henne från hagen. Världens hängläpp och inte precis de snabbaste stegen när vi gick ;)
Men röra på sig lite måste hon allt göra, även om det är varmt, dock kanske inte så hårt och ansträngande. Fast hon blev fakstiskt flåsig och lite svettig av det vi gjorde idag.

Spolade av hela henne efteråt så hon skulle bli lite svalkad iallafall.
Söte ponnyn.

Och just det. bettet var inte större skillnad från det vanliga, varken bättre eller sämre.

Anna fotade tre bilder och tog några filmsnuttar som jag klippte ihop

Kommentarer
Postat av: Josefin

Va fin hon är :D kommenterade nån gång i höstas tror jag/ vintras när hon verkligen bara Låg på bogarna, ser ut som hon omfördelat & jobbar mer med bakkärran :D jättefina & bra jobbat!

2011-07-08 @ 22:31:10
URL: http://ledner.blogg.se/
Postat av: Wilma

Vad fina ni är :) tänkte höra om du har något tips att dela med dig utav hur man kan lära sig att lägga hästen rätt på hindret :p

2011-07-10 @ 12:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0